fbpx

O nás

Vítejte ve světě Luban, kde se snoubí láska k přírodní kosmetice s vůní exotického Ománu. Naše cesta začala v roce 2012, kdy jsme během našich cest po Ománu poprvé ucítily omamnou vůni kadidla . Byla to chvíle, kdy se naše životy zatočily novým směrem.

Náš příběh

Představte si to – stojíme uprostřed odlehlých ománských hor, slunce zapadá a vzduch je prosycený těžkou, sladkou vůní kadidla. V tu chvíli jsme pochopily, že to není jen vonná pryskyřice, ale klíč k přírodní kráse a tisícileté tradici.

Vrátily jsme se do České republiky s kufry plnými kadidla a hlavami plnými snů. A chtěli jsme se o ně podělit se všemi doma, rodinou, kamarády… A tak vzniknul nápad na Luban – kadidlový obchod. Naším záměrem bylo vytvořit značku, která by přinášela autentické produkty z kadidla, ale také vzdělávala a inspirovala. Každý produkt, který dnes nabízíme, je výsledkem této cesty, našeho voňavého snu, který se zrodil v dalekých ománských horách a stal se skutečností v srdci Evropy.

Proč jsme jiní?

  1. Autentičnost: Spolupracujeme přímo s ománskými dodavateli. Známe je osobně, navštěvujeme místa, kde se kadidlo sbírá a zpracovává. Když kupujete u nás, kupujete kousek skutečného Ománu.
  2. Odbornost: Spolupracujeme s předními českými odborníky na přírodní kosmetiku. Naše produkty jsou výsledkem vášně pro kadidlo a odborných znalostí.
  3. Kvalita: Používáme pouze kadidlo z Boswellia sacra, nejkvalitnějšího druhu kadidlovníku. Naše kosmetika je vyráběna v certifikovaných laboratořích v ČR a testována dermatology.
  4. Transparentnost: U nás víte přesně, co kupujete. Žádné skryté přísady, žádné chemikálie navíc. Jen čistá síla přírody.
  5. Poslání: Nejsme jen obchod. Jsme poslání. Chceme vám přinést nejen produkty, ale i kulturu a tradici Ománu.

Kdo jsou naši zákazníci?

Naše produkty milují různé skupiny lidí:

  • Milovníci přírodní kosmetiky: Ženy i muži, kteří hledají čisté, účinné produkty bez chemikálií.
  • Cestovatelé s duší: Ti, kteří chtějí zažít kousek Ománu, i když zrovna nemohou cestovat.
  • Vyznavači aromaterapie: Lidé, kteří chápou sílu vůní a jejich vliv na naši pohodu.
  • Hledači exotiky: Ti, kteří touží po něčem jedinečném a neobvyklém ve své každodenní rutině.
  • Každý, kdo ocení tradiční metody a přírodní přístupy k péči o zdraví a krásu.

Proč si vybrat Luban?

1. Autenticita: Přinášíme vám pravé ománské kadidlo, ne napodobeniny.
2. Kvalita: Naše produkty jsou certifikované, dermatologicky testované a vyrobené v ČR.
3. Znalosti: Nejsme jen prodejci, jsme nadšenci. Rádi se s vámi podělíme o vše, co o kadidle víme.
4. Férové ceny: Díky přímému importu bez prostředníků můžeme nabídnout kvalitu za rozumnou cenu.
5. Rychlost: Vaše objednávky expedujeme do 48 hodin.
6. Respekt: Ctíme ománskou kulturu a tradice. Kupujete-li u nás, podporujete etický obchod.
7. Osobní přístup: Známe osobně naše dodavatele i výrobní procesy. Ručíme za každý produkt.

Chceme, aby každý v České republice mohl zažít kousek ománské magie. Ať už prostřednictvím naší kosmetiky, vykuřovadel nebo čistých kadidlových esencí.

Věříme, že v dnešním uspěchaném světě potřebujeme všichni trochu zpomalit, nadechnout se a nechat se unést vůní, která se po tisíce let používala k meditaci, léčení a zkrášlování.

S Luban nekupujete jen produkt. Kupujete zkušenost, tradici a kousek exotického světa. Připojte se k nám na této voňavé cestě a nechte se okouzlit silou kadidla.

Vítejte v rodině Luban. Vítejte ve světě vůní, krásy a tradice.

S láskou a vůní kadidla,

Pavla a Táňa

aromaterapie františek hydrolát kadidelnice kadidlo kadidlo posvátně kadidlovník kadidlová kosmetika Kadidlová pryskyřice kadidlový hydrolát Kadidlový olej Kadidlo z Ománu masážní olej myrha Omán pleťový olej Pravé ománské kadidlo přírodní kosmetika vykuřovací pícka vykuřování