Romantická kameninová vykuřovací pícka s víkem

Romantická kameninová vykuřovací pícka s víkem

760 

Romantická vykuřovací pícka, kterou si zamilujete. Přírodní ručně prolamovanou kameninu zdobí  orientální rostlinné motivy a symboly matky země. Je vhodná k pomalému a delikátnímu vykuřování, především bylin a sypkých směsí.

 

Není skladem

Popis

Romantická vykuřovací pícka, kterou si zamilujete. Přírodní ručně prolamovanou kameninu zdobí orientální rostlinné vzory a symboly matky země . Je vhodná k pomalému a delikátnímu vykuřování, především bylin, sypkých směsí a vzácných pryskyřic. Díky víku ze stejného materiálu ji můžete používat nejen jako vykuřovací pícku, ale i jako ozdobnou lampičku.

Obzvlášť vhodná je pro jemné aromaterapeutické vykuřování a exkluzivní vykuřovadla, která si chcete vychutnat delší dobu. Díky pomalejšímu hoření nad čajovou svíčkou si aroma vzácných vykuřovadel užijete beze zbytku.

Upozornění – při vykuřování kadidlových a jiných pryskyřic se může mřížka „zalepit“. Můžete použít trik z Ománu – obalte mřížku alobalem.

Vykuřování kadidlem je obzvlášť vhodné v období viróz a epidemií. Kadidlový dým má dezinfekční účinky, na které spoléhali už naši předci. Vykuřování kadidlem napomáhá také k vyrovnávaní energií a čistění prostoru.

 

Materiál: Přírodní světlá kamenina v odstínu holubičí šedi, sítko z leštěné mosazi ve stříbrné barvě. Jedná se o přírodní materiál, každý kus je originál a barevný tón se může lehce lišit od fotografie u produktu. K vykuřování na pícce se používá čajová svíčka, která není součástí balení.

Rozměry: Výška 10 cm, průměr 10 cm.

Další informace

Hmotnost 03 kg
Rozměry 10 × 10 × 10 cm

Mohlo by se Vám líbit…